RSS
 

Bad Habit i Madrid…

09 Okt

Förberedelserna inför vårt gig i Madrid, är i full gång… Det ska bli riktigt kul att dels komma ut och spela men också få chans att träffa våra spanska fans… speciellt eftersom våra två senaste plattor är väldigt uppskattade i Spanien…

 

bad-habit-bax-halEftersom vi har krav på oss att spela i 1½ timme, har vi fått sätta in extralåtar… 16 låtar totalt… vilket gjort att repningarna blivit lite mer omfattande… men det låter faktiskt väldigt bra… med tanke på att vi aldrig repar, mer än när vi har gig på gång…

 

Tyvärr får vi inte mycket chans att se Madrid som stad, eftersom vi flyger hem tidigt morgonen efter gigget… men för min del är det mest känslan av att komma bort lite… att få byta kultur… och spela musik, som utgör den större glädjen i alla fall…

 

Ska filma gigget och blir det OK så lägger vi ut en snutt på YouTube efteråt… ; )

 

  

 
 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply