RSS
 

We’re not alone…?

21 Apr

Såg en film igår som verkligen fick mig att tänka efter… Den heter ‘The Fourth Kind’ med Milla Jovovic (på DVD)… och handlar om närkontakt med främmande väsen… Filmen är mycket speciell eftersom den varvar agerade klipp med verkliga film- och ljud –inspelningar, på ett sätt som är riktigt omskakande…

aliens-031Filmen visar ett antal personers (i Alaska) upplevelser och kontakter med utomjordingar… men lämnar det upp till tittaren att själv bestämma om man vill tro på det man ser och hör – eller inte… Milla Jovovic gör en lysande insats som psykologen Dr Abigail Tyler som slits mellan vad som kan anses vara rimligt och verkligt… och det hon faktiskt upplever…

 

Detta är naturligtvis bara en bråkdel av det som olika människor världen över, säger sig ha upplevt… Det finns de som med bestämdhet hävdar att utomjordingar länge funnits på jorden… mitt bland oss… där de studerat oss… för att så småningom ta över jorden och utplåna eller förslava det mänskliga släktet… Man kan ju också tycka att den typiska bilden av utomjordingar ofta liknar bilden i detta inlägg dvs små gröna gubbar… men kanske är anledningen till detta att det stämmer… att människor sett detta tillräckligt många gånger för att skapa denna bild… eller är det så att just denna civilisation av någon anledning fascineras av vår värld och väljer att besöka oss, gång på gång…?

 

Oavsett vad man själv väljer att tro, förefaller tanken att vi skulle vara ensamma i universum – synnerligen märklig… att det inte skulle finnas något intelligent liv någon annanstans, än just här på lilla jorden… känns otrolig…

Det skulle vara mycket intressant att få ta del av de upptäckter man t ex gjort i USA, i den hemliga organisation som studerat sån’t här… Det påstås t ex att USA samarbetar med utomjordingar, och att ’Area 51’ (i Nevada öknen) är tänkt att utgöra basen vid ett utbytesprogram mellan utomjordingar och människor… Inom ramen för detta program ska det ingå att vi får deras teknik, i utbyte mot att de får biologiska prover i form av människor av oss… Därefter går konspirationsteorierna dock isär… här är några av åsikterna kring detta:

 

1. Utomjordingarna tänker förvara vårt DNA, så att de kan återskapa egna människor eller rent av skapa en ny art av människa, om vi skulle utrota oss själva…

2. Utomjordingarna tänker använda vårt DNA för att hjälpa vår medicinska forskning i jakten på botemedel för våra sjukdomar

3. Utomjordingarna tänker använda vårt DNA till att forska fram ett genetiskt vapen mot mänskligheten för att på så sätt slutgiltigt kunna utrota oss

 

Hmmm, en inte så positiv tanke… men kan man istället tänka sig möjligheten att utomjordingarna (om de nu finns….) faktiskt skulle kunna vara vänligt sinnade… och att ett fruktbart utbyte av teknik och tjänster skulle kunna vara en möjlighet…? Det finns i alla fall massor kvar för oss att lära om världen utanför… ja, även vår egen värld… för hur ska vi kunna fungera tillsammans med någon annan civilisation, om vi inte ens kan fungera inom vår egen… utan att kriga, hata och förstöra… det är ju det som syns utåt och som får all uppmärksamhet i våra medier… Det kunde och borde vara mycket mer fokus på det goda här i världen…

 

Så mera kärlek åt folket… ; )

 

 

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply