RSS
 

Sommaren blev till höst…

09 Aug

Oj, vad den här sommaren gick snabbt… och jag undrar om det är för att jag blir äldre och tiden generellt går fortare, eller för att det varit så få fina soldagar… Sommaren kändes i alla fall rekordkort…

Tur att jag har lätt för att varva ner och ’ladda batterierna’… för det hade räckt med max två veckors semester för mig… eftersom jag lätt blir uttråkad och understimulerad annars…
Jag gillar verkligen att vara igång och ha många ’järn i elden’…

Så hur har denna korta sommar varit…? Jo, jag har hunnit med en del trevligheter under semestern också… vila, bad, lek, mys, intressanta möten… det har varit nice… men nu vill jag köra igång igen… ; )

Som det ser ut nu, blir det en spännande höst… med en ny tjänst på jobbet samt ett flertal spännande projekt och processer som kör igång… låtskrivande, kreativt skapande, träning, spännande möten, nya samarbeten, samt lite nya idéer att klura på… Jag tycker att man får gjort så mycket just under hösten…

Jo, jag är verkligen redo att ge järnet… så nu kör vi… ; )

 

_____________________________________________________________________________________________

Du kan prenumera på min blogg genom att klick på den oranga RSS ikonen uppe till höger på sidan…

 

Tags: , ,

Leave a Reply